«

»

ХАВАЙСКА СОЛ

Медитация: Хавайската Сол представлява процес на покаяние и прошка на Душата. Тя представлява сама по себе си трансмутирани енергии, възпроизвеждани се от Създателя, когато кармическият боклук става чиста Светлина. Ние използваме няколко гранули сол  и привнасяме вкус в живота. Това е истинското качество на живота, битието, чудото на съществуването. Използването на солта открива потока, носещ човека с постъпателни движения към Създателя. Може да се използва и мислено.

Нашата Хавайска Сол е Тиха смес. Хавайската сол изтрива негативи, а също така помага по въпроси, свързани с покупко-продажба на недвижимост. Кахуните са използвали Хавайската Сол за изчистване на пространството от духове, нещастни случаи.

Нашата Хавайска Сол представлява смес от изсушена на слънце сол от Тихия океан и наша собствена, специално получена сол от девствените води на Хавайските острови, извадена от дълбочина повече от 2000 фута. Тази ледена, чиста вода по-късно се изпарява в солни контейнери и се превръща се в чисти гранули чудо.

Тегло: 141 грама

 

 

30.31 лева

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *